Pengedar Shaklee Hulu Langat Terbaik

Assalamualaikum.

Saya dengar nama Shaklee nie dah lama, sekitar tahun 2010. Tapi tahun 2013 baru cuba2 makan. Akhirnya pada Julai 2014 saya register sebagai member dengan sahabat baik yang merupakan upline saya sekarang – Zulaikha Ali.

Dunia bisnes tak lah asing sangat bagi saya – sebab majoriti ahli keluarga terlibat dalam bisnes sama ada besar atau kecil-kecilan. Mak saya dulu stokis Ana Edar, masa tue ada kerja hakiki juga sebagai guru. Jadi, saya pun boleh pergi jauh dengan Shaklee nie, kan ? 🙂

Saya seorang isteri kepada seorang ustaz. Ummi kepada 2 puteri solehah, Maryam Azra ( 2.8 yo ) & Aisyah Jamilah ( turning 1 ). Saya buat Shaklee as part time job sebab saya ada kerja hakiki sebagai seorang ustazah di sebuah Maahad Tahfiz di Hulu Langat.

P_20160714_104504_BF

Bagaimana Boleh Terjebak Dengan Shaklee ?

Saya serah diri kepada upline – Zulaikha Ali untuk belajar selok belok bisnes dalam Shaklee. Saya kagum dan teruja bila upline boleh capai bonus melebihi gaji hakiki tau. Saya pun nak ! Sejak detik itu, bermulalah perjalanan saya sebagai seorang SID.

PhotoGrid_1466656788131

Dulu saya makan Shaklee sendiri je, takde hati pun nak jual Shaklee. Beli dengan kakak sendiri makan sendiri juga ) . At last, Allah bukakan hati jua daripada consumer kepada SID yang serius untuk berbisnes. Syukur sangat, jumpa upline dan super uplines yang super duper hebat !

Apa Produk Yang Saya Makan Dan Guna ?

Masa hamil anak sulung pada tahun 2013, saya makan Shaklee celup2 je. Budget ciput, hihi. Tak konsisten pun, salah sendiri lah.

Waktu malam selalu sangat kaki kejang, sampai nangis2 sendiri kalau suami takde – bertugas sebagai warden di sekolah. Kedua belah tangan selalu kebas, tak boleh menggenggam. Blood pressure pun tak cantik, asyik naikkk je.

Sejak hamil anak kedua, saya ambil sungguh2 dan konsisten dengan SET KEHAMILAN SHAKLEE. Tambah juga Omega , Garlic Complex untuk pastikan bacaan tekanan darah saya normal.

Alhamdulillah ! Tiada lagi kebas tangan, kejang kaki sepanjang kehamilan kedua. Tekanan darah dan bacaan gula dalam darah normal. Mestilah best, kann….

PicsArt_08-31-11.03.40

Saya bertekad untuk bertukar sedikit demi sedikit kepada Shaklee. Sekarang, hampir kesemua vitamin Shaklee saya dah makan dan guna. Ya, Changing Brands Can Change Your Life !

Apa Shaklee Effects Yang Saya Dapat ?

Baaaaanyak sangat, Alhamdulillah ya Allah 🙂 Tak terhitung nikmatMu kepada hamba yang sering meminta-minta ini.

Shaklee Effects bukan sekadar mendapat kesihatan yang lebih baik, tetapi membentuk attitude dan sikap saya sendiri. Syukur dikelilingi orang-orang yang positif dan begitu disiplin mencapai matlamat. Saya juga cedok ilmu untuk jadi seperti mereka !

Dari segi kewangan, Shaklee tawarkan baanyak bonus dan insentif. Kita yang tentukan sendiri nak capai bonus berapa angka ! Semua dah ada, tinggal kita bersungguh atau buat sambil lewa. Best, kann ?

Jom Sertai Team Saya !

Ya, jom sertai team saya untuk capai matlamat anda dengan Shaklee ! 🙂 Tak kisah lah nak buat full time atau part time, boleh roger saya nanti naaa. Yang nak makan sendiri pun, boleh je hubungi saya. Mana tahu, selepas dapat effects, anda juga bertukar angin nak build bisnes Shaklee nie ? Hihi ~

Untuk yang serius nak berbisnes, saya akan kongsi ilmu dan coaching anda dengan penuh tanggungjawab ! Jangan risau, ilmu dan tips dah ada. Tinggal sediakan hati yang cekal dan jiwa yang kental untuk digilap.

Design-2016-06-14-21-22-58

Sebarang pertanyaan boleh hubungi ;

Aimie Suyat                                                                                                         013 2293413                                                                                                         COD Hulu Langat / Pos ke seluruh Malaysia                                                      

 

One thought on “Pengedar Shaklee Hulu Langat Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge