10 Produk Shaklee Paling Laris Di Malaysia

Assalamualaikum semua 🙂

Dah makan vitamin hari ini ? Eh, brand apa vitamin yang kau orang makan tue ? Hihi..

KakMimie sekeluarga makan vitamin Shaklee sekarang. Sebab percaya yang Shaklee selamat dan berkesan. Tidak memudaratkan jika diambil untuk tempoh yang lama.

Kenapa sampai tahap gitu KakMimie percaya ?..

Sebab, vitamin Shaklee ada ujian klinikal dan landmark study tau. Yang best, landmark study nie tiada pada produk yang lain.

Haa, kan canggih tue ! 🙂

Oh ya, meh KakMimie senaraikan 10 produk Shaklee paling laris di Malaysia.

Best Seller

 

Senarai Top 10 Best Seller Produk Shaklee :

1. VIVIX

2. Energing Soya Protein ( ESP )

3. Omega Guard

4. SR Vitamin C Plus

5. Ostematrix

6. Alfalfa

7. Vitamin E

8. Vitalea

9. Collagen Powder

10. Lecithin

KakMimie pernah cuba semua produk di atas 🙂

Haa, nak cerita tentang VIVIX si botol merah tue.

Walaupun orang selalu complain Vivix saangat mahal, tapi nampaknya Vivix lah juara dan laku keras di pasaran Malaysia nie.

Bukan pak menteri atau mereka yang berpangkat yang membeli Vivix ini, tetapi mereka yang pentingkan kesihatan dan ambil berat tentang kesihatan tak kisah pun untuk melabur demi nikmat kesihatan ini.

Kalau nak cuba Vivix yang super duper hot itu, bolehlah contact KakMimie ya !

013 2293413 . Pengedar Shaklee Hulu Langat. Aimie Suyat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge