3 Sebab Shaklee Jadi Pilihan

Bismillah.

Dalam ramai orang yang kata supplemen tak penting dan tak perlu untuk tubuh badan kita, kami pengguna Shaklee ada sebab sendiri kenapa masih sayang dan jatuh cinta dengan produk Shaklee ini 🙂

3 Sebab Shaklee Jadi Pilihan

1# Shaklee Always Safe

Ya, selamat untuk tubuh badan kita. Shaklee menjalankan lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun. Keasliannya juga dijamin kerana lebih 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap setiap bahan botani.

Jangan tak tahu, Shaklee ada landmark study tau – diperakui oleh pihak ketiga. Bukan senang dan mudah macam petik jari Shaklee nak claim produk mereka selamat ! 🙂

2# Shaklee Always Green

Seperti yang kita sedia maklum, vitamin Shaklee tiada perisa dan pemanis tiruan. Tiada juga pewarna dan bahan terlarang. Pastinya semulajadi, bukan sintetik !

Sudah pasti selamat untuk tubuh badan kita 🙂

3# Shaklee Always Work

Shaklee tidak teragak- agak untuk claim produknya berkesan kerana lebih 250 juta USD dilaburkan untuk ujian, kajian juga R&D.
Lebih 70 kajian klinikal juga telah diterbitkan.

Shaklee bukan produk timbang kilo yang lambak di pasaran sekarang. Bukan juga produk supplement yang dibuat asal lepas untuk dijual demi mengaut keuntungan.

Di belakang tabir ini, para saintis membuat kajian demi kajian untuk memastikan produk Shaklee benar-benar selamat dan tidak membawa mudarat kepada tubuh badan manusia.

Seperti kata Dr Forest Shaklee ;

I will never create a product that will harm one tissue cell in the body.

Moga perkongsian ini bermanfaat untuk semua ya 🙂

Jika ingin dapatkan produk Shaklee boleh hubungi Aimie Suyat di talian 013 2293413.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge