Tawaran Bonus Shaklee Yang Hebat

Bebanan kos sara hidup yang tinggi buatkan ramai yang mencari dan lakukan dua tiga kerja dalam satu masa. Pastinya pelbagai cara ikhtiar yang dilakukan untuk memastikan keperluan keluarga mencukupi dan selesa.

Memulakan bisnes adalah salah satu cara untuk menambah pendapatan. Dengan modal serendah RM 65 ( yuran keahlian ), Shaklee menawarkan peluang menjana pendapatan yang dapat menjamin masa depan.

Ramai leader dalam Shaklee telah berjaya membuktikan kejayaan mereka. Ada yang dulunya buat Shaklee sebagai part time kini fokus sepenuh masa mengembangkan empayar. Ada yang ‘terpaksa’ berhenti kerja bila bonus Shaklee melebihi gaji hakiki. Best kann ? πŸ™‚

Shaklee menawarkan bonus 3C kepada seluruh pengedar Shaklee dengan kriteria yang layak. Apa 3C tue ya ?

Β BONUS :Β  CASH, CAR, CONVENTION

Jom, terusss baca tau.

TAWARAN BONUS SHAKLEE YANG HEBAT

1# CASH BONUS

Ramai yang sudah merasai bonus Shaklee ini dan ada yang terus menikmati bonus tanpa putus. Semakin hari bonus semakin tinggi !

Bonus tunai ini diberikan kepada pengedar Shaklee yang berjaya membuat pembelian minima RM 500 sebulan ( 150 uv ). Semakin tinggi pembelian, semakin besar bonus yang akan dikreditkan oleh Shaklee ke akaun bank anda πŸ™‚

Antara jenis cash bonus Shaklee :

 1. Bonus Kumpulan Peribadi.
 2. Bonus Kepimpinan ( LB )
 3. Bonus Infiniti

2# CAR BONUS

Walaupun namanya car bonus, ia diberikan kepada bisnes leader yang memenuhi pra syarat dan jumlah unit tertentu dalam bentuk tunai.

Sekiranya tidak mahu menggunakan car bonus tersebut untuk membiayai kereta, boleh juga disimpan atau digunakan untuk tujuan yang lain πŸ™‚

3# CONVENTION

Shaklee menawarkan lawatan khas dan percutian mewah buat Leader Shaklee yang memenuhi kriteria. Tentunya ini antara peluang terhebat yang ditunggu oleh para Leader Shaklee.

Lawatan dan percutian ini dibiayai sepenuhnya oleh Shaklee hingga duit poket pun Shaklee sediakan tau ! πŸ™‚

Terdapat 2 jenis trip Shaklee :

 1. International Trip : Global Conference di US yang diadakan 2 tahun sekali.
 2. Regional Trip : Melawat negara jiran serantau. Siap naik cruise tue !

Yang menarik lagi tentang percutian mewah ini, Leader Shaklee boleh pilih antara dua ; mahu bercuti ke luar negara atau tunaikan umrah sambil ziarah. Semuanya ditanggung penuh oleh Shaklee πŸ™‚

Untuk tahun 2019, International Trip akan ke San Francisco dan Las Vegas. Manakala Regional Trip pula akan ke Phuket, Thailand.

Sebelum terlupa, ada 2 event penting Shaklee Malaysia setiap tahun , iaitu :

 1. Shaklee National Conference ( NC )
 2. Shaklee Business Leader National Conference ( BLNC )

National Conference adalah medium perjumpaan ahli Shaklee seluruh Malaysia. Ia juga diadakan khas untuk meraikan pencapaian pengedar Shaklee pada tahap tertentu dan diberikan award mengikut pencapaian tertentu.

Biasanya, di NC inilah kita nak bertemu mata dengan uplines dan downlines tak lupa juga sidelines. Bakar semangat gitu ! πŸ™‚

Untuk Business Leader National Conference pula, ia program khas bagi leader yang layak sahaja. Apa yang menarik adalah, Shaklee akan kongsikan produk terbaru yang akan dipasarkan di Malaysia ketika conference ini berlangsung. Selain itu, perkongsian tentang program dan aktiviti sepanjang tahun.

Best sangat kann πŸ™‚

NAK JOIN TEAM KAMI ?

Jom cepat – cepat daftar jadi ahli Shaklee dengan KakMimie. Klik je ikon di bawah :

AIMIE | ID 1161055 | 013 2293413 | COD HULU LANGAT

 

 

 

One thought on “Tawaran Bonus Shaklee Yang Hebat

 • 02/08/2018 at 3:55 PM
  Permalink

  Jarang-jarang Shaklee yang tunjuk 3C ni, kecuali pengedar yang betul2 nak buat income dalam masa sama kita dapat bantu selesaikan masalah kesihatan orang lain. Rajin usaha, ganjarannya sedia menanti.
  AyuRosman recently posted…Promosi Shaklee Ogos 2018, Memang Jimat!My Profile

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge