Bestnya Melancong Tanpa Perlu Keluar Duit

Anda mesti suka melancong kan ? Haa, KakMimie pun suka juga. Melancong dalam negeri pun dah best, kalau dapat ke luar negara berganda-ganda seronoknya ! πŸ™‚

Tak dinafikan, bila melancong isi poket kena tebal. Lebih lagi kalau bawa askar-askar bersama. Sewa penginapan, kenderaan, makan minum semuanya kena masuk dalam bajet.

PAKEJ PELANCONGAN PERCUMA TARAF 5 BINTANG

Baiknya Shaklee, dalam bonus 3C yang ditawarkan ada C yang ketiga iaitu Bonus Convention. Semestinya tajaan Shaklee ini bertaraf 5 bintang. Eh, lebih kot !

Bonus ini antara peluang terhebat yang dinanti oleh Leader Shaklee yang memenuhi kriteria. Lawatan dan percutian mewah ini dibiayai sepenuhnya oleh Shaklee. Duit poket pun dapat uolsss ! πŸ™‚

Trip Shaklee ada 2 :

  1. International Trip.
  2. Regional Trip.

International Trip biasanya akan ke US melawat Home Office Shaklee di sana. Pernah juga trip dibuat ke Italy, Jepun, umrah ziarah ke Jordan dan Istanbul.

Best kann ?

Untuk Regional Trip pula, biasanya trip di Malaysia atau negara jiran serantau. Yang menariknya, siap naik cruise tau ! Siapa lagi yang nak belanja kalau tak ikut trip Shaklee kannn..

Untuk tahun 2019 – International Trip akan ke San Francisco dan Las Vegas. Regional Trip pula ke Phuket, Thailand.

SyiokkΒ  betul !

Selain itu, Shaklee sangat menjaga keperluan dan kebajikan ahlinya walaupun ketika melancong. Tempat solat, makanan halal dan lain-lain tak perlu risau, siap dapat hadiah misteri pulak tue πŸ™‚

Nak pergi melancong, beg bagasi pun Shaklee bagi. Tinggal bawa badan sajaa.

Jadinya, bila sudah tekad untuk berbisnes Shaklee rebutlah segala peluang yang ada di depan mata. Semua dah tersedia, tinggal kita perlu bersungguh dan komited mengembangkan bisnes kita.

Bagi yang belum jadi ahli Shaklee, boleh KLIK SINI untuk dapatkan info pendaftaran ahli Shaklee.

Untuk pertanyaan lanjut, boleh klik ikon whatsapp di bawah agar dapat berhubung terus dengan KakMimie ya πŸ™‚

AIMIE | TRUSTED SELLER | PENGEDAR SHAKLEE HULU LANGAT | SID 1161055 | 013 2293413

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge