Testimoni Vivix Membantu Badan Bertenaga

Punca tubuh badan kita terlalu letih adalah disebabkan oleh penuaan. Yang bekerja, letih dan penat menghadap kerja yang berlambak. Bagi suri rumah pula, letih dan penat menjaga anak serta menghadap kerja rumah yang tak pernah habis.

Penuaan yang dimaksudkan di sini adalah sistem tubuh kita hilang upaya untuk menjalankan kerjanya dengan baik. Seiring pertambahan usia, otot-otot kita menjadi semakin lemah. Jantung pula semakin hilang upaya untuk mengepam darah dengan normal ke seluruh tubuh. Mitokondria sebagai pusat sel sudah tidak mampu untuk menunaikan permintaan tenaga yang badan kita perlukan.

 

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU UNTUK TAMBAH TENAGA ?

Mitokondria merupakan ‘kilang tenaga’ sel-sel badan. Lebih daripada 200 jenis penyakit yang diwarisi telah dikaitkan dengan gangguan fungsi mitokondria termasuk penyakit tua seperti alzheimer, parkinson, diabetes, kanser, penyakit jantung, strok dan lain-lain. Oleh itu salah satu punca terjadinya penyakit-penyakit kronik adalah kegagalan atau gangguan mitokondria.

Vivix adalah minuman campuran botani tinggi antioksidan yang merupakan revolusi terbaru di dalam permakanan polifenol. Vivix bertindak balas terhadap tubuh badan kita iaitu ;

  1. Memperbaiki dan melindungi DNA.
  2. Kesan positif terhadap pengawalan genetik.
  3. Penghasilan tenaga (mitokondria)
  4. Melambatkan penghasilan AGE PROTEIN

Oleh itu ada baiknya untuk anda amalkan pengambilan Vivix agar boleh memulihkan sel-sel tubuh dan meningkatkan mitokondria supaya tenaga dapat dijana dengan baik dalam tubuh badan. Seterusnya menjadikan tubuh lebih bertenaga dan kurang letih.

TESTIMONI VIVIX UNTUK TAMBAH TENAGA

Jom lihat apa kata mereka tentang Vivix Shaklee :

Sebarang pembelian atau pertanyaan boleh hubungi terus Aimie ditalian 013 2293413 atau semudah klik ikon di bawah 🙂

Untuk pembelian lebih pantas, boleh terus ke laman web kami. Klik ikon di bawah :

AIMIE | SID 1161055 | PENGEDAR SHAKLEE HULU LANGAT | 013 2293413

One thought on “Testimoni Vivix Membantu Badan Bertenaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge